Gemeente accoord fase 3 Rengerswetering

De gemeente heeft goedkeuring gegeven voor de start verkoop van woningen in de derde fase van het tweede eiland van Rengerswetering. Dat de welstand accoord is, mag positief genoemd worden. Zeker gezien de stijgende vraag naar woningen. Bunschoten breidt uit met een opvallende woonwijk aan de zuidoostelijke zijde van de bebouwde kom. Het dorp groeit en voegt nieuwe woningen toe aan het tweede eiland.

Momenteel worden er 78 woningen gebouwd op het tweede Eiland. Hiervan staan nog slechts 3 woningen te koop. Des te logischer is het dat nu gestart wordt met de verkoop van 25 nieuwe woningen in de volgende fase. Het volume bestaat uit 10 tussenwoningen, 6 hoekwoningen, 4 tweekappers, 2 geschakelde vrijstaande en 3 vrijstaande woningen. Ook voor deze woningen geldt: gelegen in een waterrijke omgeving en omgeven door het groene hart van Eemland. De woningen zijn te koop vanaf Eur. 215.000 vrij op naam.

De ontwikkelaar van het tweede eiland van Rengerswetering, De Bunte Vastgoed, heeft vanaf het begin goed samengewerkt met de gemeente Bunschoten. Alleen dan is het mogelijk om datgene te ontwikkelen dat naadloos aansluit op de actuele woonwensen. "Geïnteresseerden die meer willen weten over de derde fase van het tweede eiland zijn van harte uitgenodigd op de verkoopavond op 26 maart aanstaande", vertelt Van de Geest, projectontwikkelaar bij De Bunte Vastgoed. "Tot nu toe zijn de verkoopavonden die we bij de vorige fases organiseerden telkens goed bezocht. We kunnen dus stellen dat het animo voor de nieuwe wijk groot is. Ook voor deze derde fase verwachten we opnieuw warme belangstelling".

Verkoop- en informatieavond 
Op 26 maart aanstaande vindt in restaurant De Mandemaaker, Kerkstraat 103 te Bunschoten, van 19.00 tot 20.30 uur de verkoop- en informatieavond plaats. Belangstellenden zijn hierbij van harte uitgenodigd.