Rengerswetering start vrije verkoop woningen

Nu de inschrijfperiode voor fase 2 van het tweede eiland voorbij is, is De Bunte Vastgoed gestart met de vrije verkoop van de woningen. De inschrijfperiode heeft ertoe geleid dat maar liefst 75% van de woningen onder optie staat. Dit betekent dat er van alle typen nog enkele woningen beschikbaar zijn. 
 
De tweede fase van het tweede eiland bestaat uit 36 grondgebonden woningen. 26 rijwoningen vanaf Eur. 195.000,-. Deze woningen bestaan uit 7 hoekwoningen waarvan 5 met een garage en 19 tussenwoningen. Het plan bevat tevens 8 mooie twee-onder-een-kapwoningen vanaf 
Eur. 349.500,-, allen met een ruime garage, 1 geschakelde vrijstaande woning en 1 vrijstaande woning vanaf Eur. 425.000,-. Een uitgelezen kans voor woningzoekenden die zich willen vestigingen in een waterrijke omgeving, te midden van landelijk groen.
 
Regionaal aantrekkelijk
De loting is bijzonder gunstig verlopen en heeft een groot aantal inschrijvingen opgeleverd. Dit sluit aan bij de belangstelling waar nieuwbouwproject Rengerswetering de voorliggende periode al op heeft mogen rekenen. Ook nu blijkt dat veel mensen de architectuur van de woonwijk weten te waarderen. Zowel starters als doorstromers schreven zich in voor fase 2 van het tweede eiland. De aanwezigen kwamen overigens niet alleen uit de gemeente Bunschoten. Ook daarbuiten is het succes van Rengerswetering niet onopgemerkt gebleven. 22 april jongstleden vond een speciale lotingsavond plaats. Ook deze werd druk bezocht en heeft geleid tot veel blij verraste kopers. De betrokken makelaars zullen de komende weken druk bezig zijn met het opstellen van de koopovereenkomsten.
 
Belangstelling?
Deze tweede fase bevat zowel midden-, hoek-, twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen. Een rijk geïllustreerde brochure is gratis af te halen bij de betrokken makelaars: Bos Makelaardij, Meerwaerde Makelaars en Huis en Zekerheid.