Start verkoop Rengerswetering druk bezocht

Nieuwbouwproject Rengerswetering luidde 26 maart jongstleden de verkoop in van de derde fase van eiland 2. De ontwikkeling van deze nieuwe woonwijk gaat dus gestaag door. Net als voorgaande verkoopavonden mocht het project rekenen op overweldigende belangstelling. Jong en oud heeft de moeite genomen om een informatiebrochure te bemachtigen. Projectontwikkelaar De Bunte Vastgoed blikt terug op een goede en vooral gezellige avond.

Dat Rengerswetering een bijzonder gevarieerde woonwijk is, blijkt wel uit het feit dat de verkoopavond bezocht werd door mensen vanuit alle lagen van de bevolking. Het voortborduren op dezelfde kenmerkende architectonische stijl blijkt een schot in de roos. Bewoners kunnen het karakter van de woonwijk bijzonder waarderen. Maurits van de Geest van De Bunte Vastgoed licht toe: “Wat opvalt is dat de architectuur en de prijsstelling van de woningen gewaardeerd wordt. We hebben de wonigen ontwikkeld volgens de eisen van de actualiteit. Dat betekent dat de kwaliteit van de woningen en het energie-label echt van deze tijd zijn. Ook doen we de huidige woningmark een plezier door rijwoningen aan te bieden, getuige het hoge aantal jongere mensen dat de verkoopavond bezocht heeft.” Ook deze derde fase zal aan veel toekomstige bewoners optimaal woongenot bieden.

Verkoopavond gemist?
Belangstellenden die de verkoopavond hebben gemist kunnen zich nog tot 9 april inschrijven voor de loting. Meer informatie is te vinden bij Bos Makelaardij, Huis en Zekerheid of Meerwaerde.